Ontwerp

Onze aanpak

Werken aan het ontwikkelen van je eigen ontwerp is een van de belangrijke pijlers van Profier B.V. Wij zijn een werkmaatschappij op dit gebied. We tekenen geen mooie uitzichten vol bedenkingen, maar we beperken ons tot de feiten. Om u deze feiten te brengen, maken we ons huiswerk zorgvuldig. Op deze manier komen we altijd tot een goede grondgedachte waarbij we in alles transparantie hebben, inclusief hoe we onze biedingen uitbrengen. Zo creƫren we een vertrouwensbasis bij de verkopende partijen.

Historiserend

De term historiserend bouwen is eigenlijk een verzamelnaam. Een van de duidelijkste uitingen van historiserend bouwen is het totaal reconstrueren van de oorspronkelijke bebouwing. De stad wordt als een kopie van het vooroorlogs verleden weer opgebouwd. Een tweede uiting is het historisch invullen van de bestaande bebouwing.

CO2 Neutraal

Veel mensen denken dat een CO2 neutrale woning een heel ander type woning is dan normaal. CO2-tussengebouwen kunnen in elke woning worden gebruikt. Alleen de structuur van het huis is anders. Denk bijvoorbeeld aan een gebouw met warmtepompen in plaats van gasaansluitingen. Je realiseert het je niet echt, maar uiteindelijk bouw je wel een CO2-neutraal huis Bent u van plan om een CO2-woning op ware grootte te bouwen? Profier blinkt door de jaren heen uit op het gebied van energie-efficiƫntie. Ik leg alles uit over ons werkproces en de effecten van neutrale CO2.

Posititief rendement
Wij helpen je graag

Wil je meer weten?

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false” ajax=”true” tabindex=”49″ field_values=”check=First Choice,Second Choice”]