Projectontwikkeling

Onze aanpak

Naast aannemer zijn wij ook ontwikkelaar van woningbouwplannen en utiliteitsbouwprojecten. We richten ons op het oplossen van problemen in de stad. Daarin creëren we nieuwe bestemmingen voor bestaande gebouwen. Deze projecten kunnen alleen of op uitnodiging worden uitgevoerd. Als het laatste is, werken we samen met architecten en stedenbouwkundigen om een plan op maat uit te werken. We hechten veel belang aan bouwkwaliteit en toekomstwaarde. We bereiken dit doel door nauw samen te werken met de architecten en andere adviseurs van onze keuze. We onderzoeken altijd nieuwe bouwoplossingen, zoals geprefabriceerde bouwtechnologie en duurzaam bouwen. Zo kunnen we op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en voldoen aan duurzaamheidseisen, die in de toekomst steeds meer nodig zullen zijn.

Historiserend

De term historiserend bouwen is eigenlijk een verzamelnaam. Een van de duidelijkste uitingen van historiserend bouwen is het totaal reconstrueren van de oorspronkelijke bebouwing. De stad wordt als een kopie van het vooroorlogs verleden weer opgebouwd. Een tweede uiting is het historisch invullen van de bestaande bebouwing.

CO2 Neutraal

Veel mensen denken dat een CO2 neutrale woning een heel ander type woning is dan normaal. CO2-tussengebouwen kunnen in elke woning worden gebruikt. Alleen de structuur van het huis is anders. Denk bijvoorbeeld aan een gebouw met warmtepompen in plaats van gasaansluitingen. Je realiseert het je niet echt, maar uiteindelijk bouw je wel een CO2-neutraal huis Bent u van plan om een CO2-woning op ware grootte te bouwen? Profier blinkt door de jaren heen uit op het gebied van energie-efficiëntie. Ik leg alles uit over ons werkproces en de effecten van neutrale CO2.

Posititief rendement
margot-polinder-lEzxPkMtl94-unsplash

Dit vinden wij belangrijk

Bouwbedrijf Profier streeft naar duurzaam bouwen zonder comfortverlies

1
Historiserend bouwen

Een van de duidelijkste uitingen van historiserend bouwen is het totaal reconstrueren van de oorspronkelijke bebouwing.

2
Energie en klimaatneutraal

Duurzaam bouwen en decoreren wordt steeds belangrijker in de hedendaagse architectuur. Hierbij wordt rekening gehouden met de impact op het milieu.

3
Binnen budget en tijd

Wij bouwen binnen budget, op tijd en met behoud van kwaliteit.

Wij helpen je graag

Wil je meer weten?

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false” ajax=”true” tabindex=”49″ field_values=”check=First Choice,Second Choice”]