Renovatie

Onze aanpak voor renovatie

Heeft u al een woning gekocht of heeft de bestaande woning onderhoud nodig? Stel het werk niet meer uit, maar nodig professionals van Profier B.V. uit om te komen. Als u van kamer wilt veranderen maar niet wilt verhuizen, is opknappen een goede keuze voor u. Profier B.V. kan uw gehele huis volledig renoveren, waardoor u het gevoel heeft in een nieuw huis te wonen. Bij het renoveren van uw huis bieden wij u vele mogelijkheden. Wij regelen alles voor u, van de woonkamer tot de badkamer. Wij laten uw wens uitkomen. Huizen renoveren vraagt om een professioneel en ervaren bedrijf en wij zijn zo'n bedrijf. Voordat we met de verbouwing beginnen, komen we eerst bij u langs om in de dialoog naar uw wensen te luisteren. Op deze manier kunnen we u, ook als u weet waar u zich bevindt, verschillende opties laten zien en ons voorbereiden op de renovatie. Op deze manier kunnen we u de kosten en tijd die aan renovaties zijn besteed, vertellen.

Timmerwerk

Onze experts kunnen alle houtbewerkingen eenvoudig uitvoeren en zorgen voor het perfecte uiteindelijke oppervlakte-effect. Profier B.V. voert timmerwerkzaamheden uit voor diverse projecten en klanten. Wij richten ons op nieuwbouw, renovatie en voorbewerken. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van passend advies. Zijn het eenvoudige of eerder moeilijke houtbewerkingsklussen? Voor het bouwteam van Profier is dit geen probleem. Onze professionele experts zijn ervaren en deskundig en kunnen het werk altijd en overal snel en efficiƫnt voor u uitvoeren. Hierdoor kunt u rekenen op zeer scherpe prijzen, dat wil zeggen de perfecte afwerking van hoogwaardige materialen. Dit maakt de investering zeer de moeite waard.

CO2 Neutraal

Heeft u al een stuk bouwgrond gekocht, of heeft u al een stuk grond dat u het bestaande gebouw volledig wilt vervangen? Wij denken graag actief met u mee over de realisatie van uw woning en/ of bedrijfspand. De aannemer Profier BV geeft u deskundig advies en begeleidt u van ontwerp tot vergunningverlening tot uitvoering. Heeft u al een ontwerp? geen probleem! Ook dan bouwen we met veel plezier samen met u uw droomhuis. Wij maken graag een vrijblijvende offerte, deze is geheel transparant zodat u de financiƫle situatie volledig begrijpt.

Duurzaam

Duurzaam bouwen en decoreren wordt steeds belangrijker in de hedendaagse architectuur. Hierbij wordt rekening gehouden met de impact op het milieu. Het is belangrijk om bewust te zijn van energiekosten en het gebruik van duurzame materialen. Bouwbedrijf Profier streeft naar duurzaam bouwen zonder comfortverlies. Denk bijvoorbeeld aan zonnepanelen, vloerisolatie, energiezuinige cv-installatie, isolatie van de buitenmuur etc. van je woning. Wil je de woning toch duurzaam renoveren of een duurzame woning bouwen? Vraag naar de mogelijkheden en neem contact met ons op.

margot-polinder-cCOivWdzoNY-unsplash

Dit vinden wij belangrijk

Bouwbedrijf Profier streeft naar duurzaam bouwen zonder comfortverlies

1
Historiserend bouwen

Een van de duidelijkste uitingen van historiserend bouwen is het totaal reconstrueren van de oorspronkelijke bebouwing.

2
Energie en klimaatneutraal

Duurzaam bouwen en decoreren wordt steeds belangrijker in de hedendaagse architectuur. Hierbij wordt rekening gehouden met de impact op het milieu.

3
Binnen budget en tijd

Wij bouwen binnen budget, op tijd en met behoud van kwaliteit.

Wij helpen je graag

Wil je meer weten?

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false” ajax=”true” tabindex=”49″ field_values=”check=First Choice,Second Choice”]